torsdag 1. januar 2009

2009


Godt Nyttår alle sammen !!!!!!
.
Tusen tusen takk for alle koselige jule og nyttårshilsninger. Håper dere alle har hatt en fin jul og en trivelig overgang til det nye året.
Jeg satt som vanlig med gardinene igjen, musikk på for full styrke, to redde wower i fanget og to livredde puser da klokken passerte midnatt. Men heldigvis var været såpass stygt at det verste sto bare på en liten halv time. Bare synd stormen Yngve kom et døgn for tidlig ellers hadde vi kanskje sluppet helt unna smellene. Men jeg skal ikke si noe mer hva jeg mener om den saken for jeg har nemlig ikke noe godt å si ;-)
.
Men nå er det heldigvis over for denne gang og et helt år til neste gang.
.
GODT NYTTÅR !!!!!!!!!!!

6 kommentarer:

kate sa...

Huff så trasig når dyrene blir skremte av rakettene. Vi koste oss også innendørs med lille Noah, han brydde seg ikke om smellene, bare sov fredelig, heldigvis:)
RIKTIG GODT NYTT ÅR TIL DÆ:)
Klæm fra Kate:)
Ps. flott bilde av pusen:)

Anne på Moseplassen sa...

godt nytt år til deg også!
Måtte de nye bringe deg mange gode hverdager og festdager :D

Anne-Berit sa...

Godt nyttår! Huff ja det er synd på dyrene når de blir så redde.Det gikk kjempegodt med Toya,som var den vi engstet oss for.Titti bryr seg ikke om det smeller aldri så mye,hun gidder ikke se opp engang når hun går og snuser ute.Toya liker ikke så høye lyder,men jeg tror hun ble vant til smellene etterhvert,og bjeffet bare litt da det var som verst.Var det styggvær på Nesna i går?Her var det et nydelig vær hele dagen,etter at uværet ga seg på nattmårran.Ha det godt.

Ida sa...

GODT NYTT ÅR! :)

Petunia sa...

Godt nytt år tl deg fra meg, AnneKa!

Jeg har lånt et bilde av deg i et innlegg på bloggen min i forbindelse med Fotosafari. Håper det er greit.
Hvis ikke gi meg beskjed:)

Du blir med i 2009 også, ikke sant?

LAPPEQURI sa...

Ønsker deg et godt og kreativt nytt år:-) Bor du på nesna må du hils sy damene fra meg:-))