onsdag 8. juli 2009

Ny sort mat

Dr Trygve kom fra Mosjøen med nytt för til oss idag og det var en suksess. Det gikk ned på høykant, men om det var fordi det var langt over mattid og de var veldig sulte, eller om de syntes det var så innmari godt, vil vise seg i morgen. Det luktet ihvertfall utrolig mye bedre enn Labb, så dette vil vi fortsette meg. T.o.m Karo spiste det uten at eg måtte bløte det.

Eg trodde vi skulle få nye pennecillintabletter så eg hadde ikke Karo med meg, men dr. Trygve kom med en sprøyte. Så vi må ned på kontoret i morgen tidlig å få den satt, for matmor var for feig til å sette den selv hjemme :-)
Var litt spent da vi flyttet fra Sandnes om vi måtte avgårde til Mo i Rana med dyrene når det var noe, men det hadde eg ikke trengt å tenke på. Det er flere dyrleger her, de dekker et stort distrikt og mange gårdsbruk, og eg tipper de har det rimelig travelt men vi får alltid den hjelpen vi trenger. Det er veldig greit å ha det slik :-)

1 kommentar:

Anne-Berit sa...

Urtolig kjekt med en veterinær som man kan lite på og som stiller opp.Vi har en sånn her på Mo også,Ragnhild Arnesen heter hun,og hun er på veterinærkontoret nedpå Toraneskaia.Kjempegrei og flink dame,og så er hun hundeeier selv så hun forstår oss.
Så bra at hundene likte nyforet,syns det er et godt for og Titti syns det er godt.Og så er det bra for tennene og for pelsen.
Håper sprøyten virker som den skal på Karo.
Ha en fin helg,klem fra meg!