onsdag 29. juli 2009

Dyrebeskyttelsen og onsdag......


.....og vi e utrolig heldig med været. Solen har skint i hele dag. Plenen e klippet en gang men må nok tas en gang til. Utrolig så den vokste i regnværet. Håper bare solen blir til eg får tatt ugresset også.
-
Har nettopp sett på TV om folk som forlate kattene sine og eg blir så sint og opprørt. Hver sommer er det sånn. De skulle hatt bot for slikt og aldri fått lov å eie dyr.
-
Mattis'en min og søstra hans ble forlatt i et kaninbur for tre år siden. Heldigvis ble de funnet og vi var så heldig å få han. Søstra hans fikk også et hjem i Stavanger. Men alle er ikke så heldige som de to.
-
Eg vil sende en kjempestor hyllest til Dyrebeskyttelsen og alle de som tar vare på disse pusene som blir forlatt. Godt det finnes slike mennesker !!!!

5 kommentarer:

Guro sa...

Ja, er det ikke helt grusomt med de kattene? Her har dyrebeskyttelsen fått inn så mange katter i sommer ser jeg, så vi vurderer å melde oss som krisehjem...

Heldige du som har sol! Her har det vært opphold, så jeg burde vel klipt plenen...og så burde jeg bakt brød...men her sitter jeg og blogger, hihi...

Mia sa...

Jeg skjønner deg godt, jeg blir også sint hver gang jeg hører om slikt. I svergie sier vi " sommarkattor" det er katteunger som folk tar til seg i hytten sin og siden lar være å ta med seg hjem når ferien er over. Bor man sen slik som jeg vokste opp ute på landet med hytter rundt om, så ser man disse stakkene som ikke vet å finne seg mat. Dyreplageri !!

Jorunns hverdag og meddelelser sa...

Lurer på hva som kan få mennesker til å forlate dyrene sine på en uforsvarlig måte.
Er glad det er mange der ute som bryr seg; blandt annet Dyrebeskyttelsen.
Det er en av foreningene jeg som medlem støtter økonomisk.
Ha en fin dag:)

Anonym sa...

Hallo der nord på Nesna.. kor koselig at du stakk innom mæ:o))Takk for kommentaren..

Masse nydelige bilda at naturen rundt dæ.. Nesna e utrulig fin.. har vært der ett par ganga med båt..

Dyr og sommer et ikkje nokka "godt par" og æ forstår ikkje korsjen folk bare kain lævne dæm ;(((( har nån paulie ord på tunga men skal la vær!!

Har kikka litt i bloggen din.. dyr og tainnpuss.. joda vi prøvde tell Rocky va et år.. eindte med at han spiste opp heile tannbørsten.. no går det på tainnbein men det hjelpe ikkje stort... før i tia datt teinner bare ut.. har aldri hørt at nån brydde sæ...det va bare sånn....

Gamle minna :o)) et herlig innlegg.. men æ håpe mælkebøtten er nagla fast!! det e mange som vil ha de der.. spesielt turista!!!! dessverre !!!

Kos dokker med go`været.. klem fra mæ her i Danmark

Bestemor Drillo sa...

Jeg er så enig! Jeg får helt vondt inni meg når jeg leser om sånt. Hvordan er disse menneskene?
De kan ikke ha det godt med seg selv. Godt vi har ildsjeler rundt omkring som prøver å rette opp noe av disse grusomhetene dyra blir utsatt for.