torsdag 2. juli 2009

Onsdag

Onsdag ble overskyet og varm, 21 gr, deilig. Det var utrolig tørt i hagen så vanneren har stått på i hele ettermiddag. Ugresset har vokst noe veldig sist uke da eg hadde besøk og etterpå, så der har eg litt av en jobb, men Doffen har lovet å hjelpe med å klippe plenen og ta kantene. Forhåpentligvis i morgen (torsdag), for nytt besøk ventes fredag morgen. Bror, søster og nevø av Doffen kommer den lange veien fra Rogaland med tog og vi gleder oss veldig til å se dem igjen. Ellers fikk "Gamla" (les:bilen) nye dekk idag, det ble helårsdekk. Kjører utrolig lite og så slipper jeg utlegg på 300 kr høst og vinter for å få de skiftet. Har rett og slett aldri hatt piggdekk.

Mattis - Timo
Karo - Mia
Karo begynner å bli pigg igjen etter tanntrekking. Idag danset han av glede da han fikk bombom (tabletter), så ingen problem med å få i han medisin. Maten går også ned på høykant igjen, dvs eg bløter Karo sin mat mens Timo får den tørr. Skal prøve med tørr mat igjen på Karo også men venter litt til. Først må han ta penecillinkuren og så får vi se om betennelsen i tannkjøtet er kurert. Eg har gitt de foret Labb fra Felleskjøpet fordi det har vært greit å få tak i men tenkte å gå over til Eukanuba, vet at Dyrlege Trygve selger det så eg får bestille hos han. Synes Labb gir de en forferdelig ånde og så bæsjer de noe innmari. Noen som har erfaringer????

4 kommentarer:

Kathrine sa...

Fine dager her og. Og nå er det under 14 dager til vi drar nordover!!! Gleder oss! Og skal se etter de flotte kulene ja.

I innlegg lenger ned her, ser jeg du har skrevet om avl av kjæledyr. Så det programmet jeg også, og ble rystet. Tenk at vi mennesker kan være sånn? Alle vet hvor det bærer, og alle vi vel ha friske dyr. Så dette er trist.

Håper hunden din har kommet seg igjen nå etter tanntrøblet.

Ha en fin fin torsdag! Med luking?

Landliv sa...

Nydelige bilder da! Håper det går bra!

Anne-Berit sa...

Eucanuba er et suverent for,har brukt det lenge og er veldig fornøyd med det.Godt at Karo begynner å komme seg etter tanntrekkingen.Kos deg med gjestene dine,og god helg!

Racemosa sa...

Vi har gjort samme erfaringene med labb som det du har....:(