onsdag 8. juli 2009

Peon

Denne var ikke helt enkel å få til. Dette er tredje sommeren jeg har den og det blir nok ikke blomster på den i år heller. Men knoppene ble ihvertfall litt større i år enn i fjord så da er det kanskje håp for neste år. Den skulle helst ha stått i et annet bed men ettersom jeg aldri har sett den blomstre kan eg ikke flytte på den igjen for da tar det vel enda flere år før den viser meg sine vakre blomster.

3 kommentarer:

Kathrine sa...

Trenger den mere sol kanskje? Jeg vet iallefall at om den skal flyttes, så må den plantes akkurat like dypt som den sto, ellers er den vanskelig å få til. Min kommer snart ut nå, den jeg flyttet fra en gammel hage.

Og jøss! Kan du gi bort en trålkule da? Min mann kommer til å få sjokk, for jeg gikk tilbake til innlegget ditt da du fant den. Og nå lurer jeg virkelig hvordan jeg kan få den med meg. Bilen blir full av oppakning, telt, soveposer osv. Vi rakk ikke leie bobil som vi hadde tenkt, så vi må bruke toyota avensisen. Hvor sånn ca i diameter er den du kan avse da?
På bloggen min finner du mailadressen min. Om mulig, kunne det kanskje gått på retur til Trondheim igjen? Da rekner vi bare en overnatting fra Mo i Rana til Trondheim tror jeg. Det er i Mo i Rana du bor ja?

:)

Kathrine sa...

Nesna var det du bodde ja. Og jeg skal være kartleser på vår 14 dagers tur? He... Rotehue meg:))

:)

Min Verden Hanne sa...

Det ser da ut som om det kunne komme en blomst her? Ikke flytt den ennå. Tålmodighet - det hørte jeg i helgen også. Jeg hører de snakker om det, men jeg aner ikke hva det er.... ;) Lykke til. Hanne