onsdag 15. juli 2009

Slankekur del 1

Det er ikke bare oss mennesker som sliter med vektproblem, lille Timo har også et problem der.
Symtomer hunder kan få ved kastrering er tett/babypels, vektproblem og at de blir veldig rolig.
Timo fikk alt (Karo ingenting) og har slitt med vekta. Vi gjorde det så bra i vinter og jeg syntes han ble tynnere. Men mens Karo har hatt problemer med tennene har nok Timo vært å snikt i hans matskål. Så uten at eg fikk det helt med meg la han på seg igjen.

Vi har nå spurt Dr.Trygve om hjelp og Timo skal på diett. Eget for med lite calorier skal han spise. Og eg vurderer å få noen til å gå ekstra tur med han når eg ikke klarer å stekke til. Det blir gjerne litt opp og ned med turene både pga meg og Karo. Men det blir ikke noen hvemsomhelst som får ta med lille wowen min på tur, det skal være sikkert. Så intervjuene til jobben kommer til å bli knallharde ;-)

Uke 0 : 12.4 kg

Det blir spennende å se fremover :-)

4 kommentarer:

marte sa...

Tar for en koslig hilsen hos meg.
Blir jo spennende å følge med vekten til dine firbente;)Fin blogg du har forresten!!

Margrethes hus og hage sa...

Hei, og takk for besøk hos meg :) Koselig å kikke i nye blogger!

Det er nok lurt å slanke lille Timo om han har klart å få i seg dobbel matrasjon! Rasen er vel kjent for å ha hjerteproblemer, og da gjelder det for hunder som for mennesker at det er lurt å passe vekten :)Lykke til med slankekuren til vakre lille Timo!

Ha en fin kveld! Hilsen Margrethe

Solveig sa...

Så kjekt det var å oppdage deg, da! Takk for besøk hos meg. Måtte jo bare innom bloggen din og her fant jeg utrolig mange nydelige bilder!! Du er jo en kjempedyktig fotograf! Jeg er bitt av den basillen jeg også, spes. etter jeg startet å blogge. Nå tar jeg bilder av det meste som rører seg, men jeg har laaaaang vei å gå enda:-)
Herlig hage du har og skikkelig søt hund :-)

Klem fra Solveig

Anne-Berit sa...

Huff ja,den vekta,et problem enten det gjelder folk eller fe.Her sniker Titti til seg av valpen sin mat,så nå må vi gjete henne så hun ikke blir for tykk.Kjekt at det finnes slankefor...