søndag 31. oktober 2010

Gjengen :)


En sløv søndag hjemme er blitt brukt til kos i sofakroken og det å bli kjent med hverandre. Idag har ikke Mia frest på Dennis og hun har t.o.m snust på han mens han var våken. Men da det ble litt for mye fart nede i stuen søkte hun tilflukt i badekaret.
~*~
Dennis ser ut til å finne seg vel til rette men det har ikke vært mulig å ta bilde av han i fart ennå, for da er det virkelig full fart. Full fart i det ene øyeblikket og så på sofaen å sove i det neste.
Han snakker og maler, og han er høyt og lavt.
~*~
Gutta tok tidlig kveld idag og de la seg så fint på hver sin side av senga mi. Så da benyttet vi jenter tiden nede til å leke litt.
~*~

Selv om dagen har gått veldig bra så vil ikke prinsesså komme opp å legge seg, der går grensen:) Så hun tilbringer natten på spisebordet nede i stuen:)

4 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Hahaha,riktig ei som veit ka ho vil,men stuebordet er vel godt å sove på det.Det går seg nok til når de blir bedre kjent.Ha en fin dag:)

Bestemor Drillo sa...

Herlige bilder!
Alt går seg til etter hvert !!
Klem fra meg!

Anonym sa...

Sånn ein skjønn "gjeng" du har!! :D Veldig kjekt å lese at dei går så godt saman, tross alt så gjer dei jo det!

Mariann Louise sa...

For en vakker gjeng du har! Da føler man seg rik, synes jeg:) Om man har levende vesener rundt seg er det alltid noe som lokker frem et smil, eller tårer, de er bare skjønne! Skikkelig flotte bilder du har, har aldri skjønt hvordan man lager flere bilder i samme bilde, men...jeg er heller ikke noe datageni, da!

Kos dere masse videre med krabatene!

Klem fra Mariann..