torsdag 18. november 2010

Dennis 15 uker på mandag som var

Dennis 15 uker 15.11
~*~
Det var litt av en overgang for oss alle å få en sånn liten villstyring i huset og han lever gost opp til navnet, Dennis. Her er det persiennen på kjøkken som får gjennom gå.
~*~
Her testest balansekunsten og den fungerer helt utmerket.
~*~
Dennis liker godt å kose med Timo men Timo er ikke helt trygg på den lille villbassen ennå. Men det går stort sett greit, eneste gangen Timo fikk nok det var da Dennis sto i matskåla hans, der gikk grensen for rolige Timo. Elles har Dennins vært på telttur i en veske jeg bruker å ha gjestedyner i, veldig morsomt å ligge inni der. Og så har han fått sin andre sprøyte med grunnvaksine og som Dr. T spådde ble han veldig slapp og trett, men etter en dag med hvile er det dobbelt så stor fart.
~*~
Vann er veldig fasinerende og lar eg kranen renne litt så vet jeg hvor jeg har pus den stunden. På søndag fikk han sin første dusj her og han satt fint på krakken mens matmor dusjet han. det er fremdeles veldig morsomt å tippe vannskuler for så å gå i vannet, så det blir anskaffet tippesikre skåler om ikke så lenge i dette huset.
Ellers må vaskemaskin og tørketrommel skjekkes grundig før de settes på for der er det spennende å være.
Det som har vært mest fasinerende å se er hvodan han slår i vannskålen før han drikker. Dette leste jeg om før jeg fikk han og det stammer fra da de var vill og måtte slå opp isen på vannet før de kunne drikke.

onsdag 17. november 2010

Himmelsk #10

Himmelsk stemning i Nesna havn idag :)
Flere Himmelske innlegg finner dere HER

onsdag 10. november 2010

Dennis 14 uker

08.11.10 = 14 uker gammel
~*~
Her er det full fart og stormende jubel, bortsett fra når vi av og til sover:) På et tomt kjøkken og på nytt kjøkkengulv var det masse tumleplass i helgen. Ellers går det i vill fart over bord og stoler, opp og ned trappa. Det er kjempemorsomt å fange Timo sin hale, til og med Mia er med på leken.
~*~
Men midt under leken er det som regel en som plutselig sovner og det er lillegutt Dennis. Beste plassen å sove er i mor sitt fang (som akkurat nå) eller som her på stolen.
Ser ut som han har funnet seg godt til rette hos oss og med de andre dyrene.
Timo har sin friplass i buret under trappa og Mia sin på spisebodet og det ser ut til å bli respektert.
Et par leteaksjoner har vi hatt, den ene gangen var han inni et kjøkkenskap og den andre gangen på vaskerommet. Ellers er han der vi er og han er en skikkelig pratsom kosepus:)
~*~

Himmelsk #9

Ukens Himmelske innlegg er fra Storrunden slik den så ut på mandag.
Det nærmer seg fort dagen da solen forsvinner på Nesna og man må bare nyte hver solstråle vi har inntil da.
Flere Himmelske innlegg finner dere HER