søndag 16. januar 2011

Dagan går....

Puh så fort dagan går, har nesten ikke fått feiret nyttår før vi er i slutten av Januar.
Det har vært en snørik vinter og mange flotte vinterdager, men i sist uke kom mildværet og regnet å ødela det hele. Sola skal være kommet tilbake for en uke siden men venter ennå på at den skal komme gjennom skyene og skinne på huset her.
~*~
Mange late innedager har det vært og Mia var assistent før jul da julekortene skulle sendes.
~*~

Selv om det er kaldt og vinter har det blitt litt dugnadsarbeid ombord i Nesnakroken.
Kahytten er pusset opp, vi har fått ovn i lugaren og den er også blitt malt første strøket med ny maling. Motoren er det stadigvekk litt å gjøre med og sist tirsdag fikk den et nytt strøk med maling, Volvo Pentagrønn:) Det er en trivelig gjeng som møtes på tirsdagene til både dugnad og kaffikos.
~*~
Dennis er snart 6 mnd og fortiden lever han virkelig opp til navnet, må være tenårene han er inni. Men han er en bedårende liten røver. Han er med på alt og oppi alt, og han elsker å erte de andre to. Mia har litt kort lunte så hun finner seg ikke i så mye, men Timo er verdens mest tålmodige. Han lar Dennis ligge ved matskåla si med en labb eller hode oppi, men så lenge han ikke spiser av Timo sin mat så går det helt fint. Men hvis han tar en bit så brumler Timo også.
~*~

Ingen kommentarer: