søndag 10. august 2008

Bombe !?!?!?!


Hva annet har man vel stående i en kasserolle i badekaret.......


Jepp, absolutt en bombe......


Ikke sant vel.........


Næææ hva er dette da, jo innpakningen til bomben.....

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Den hele og fulle historien:

Etter mange netter med lite søvn og to sjøsyketabletter (et råd legen gav meg istede for sovemedisin, må ikke gjøres uten samråd med lege) sovnet jeg endelig på en anstendig tid igår, bare for å våkne igjen 3.30 av et hekkans bråk i hagen. Eg for ut på terrassen men kunne ikke se hva som laget slik lyd, men det kom fra min hage.
Ikledd pyjamas, ullsokker, et skikkelig sovehår og halvveis i søvne for jeg ned trappen og ut i hagen for å finne ut hva dette var. Og bortest i hagen lå synderen godt gjemt og durte noe innmari. Det var kantklipperen eg kjøpte på Europris for noen uker siden, og den kunne ha bråket. Eg trykket på alt eg kunne trykke på og langt om lenge fikk eg den til å stoppe.
Puh.....la den fra meg på hagebordet og skulle pusle meg iseng igjen. Var ikke nådd trappen for den startet opp igjen med samme bråket. Så inn på kjøkken bar det og eg fikk tilslutt stoppet den igjen. Men da hørte eg en syngende knakende lyd inni den, og den fikk eg ikke stoppet.
Så det endte med full demontering.
Må si eg følte meg litt som hun i reklamen som går på tv for tiden som er fargeblind og skal klippe ledningen på bomben. Der sto eg midt på natta med noe som hørtes ut som det skulle gå i luften hvert øyeblikk og lurte på hvilken ledning eg skulle kutte. Eg tror det ble den brune ledningen tilslutt og så snart koblingen mellom den blå dingsen og den blanke dingsen var kuttet stoppet knitrelyden.
Puh......men skeptisk som jeg er puttet jeg alt i en kjele og satte det i badekaret før eg la meg igjen. Eg sovna og klipperen kommer ikke til å lage lyd igjen...........................

4 kommentarer:

GundaM sa...

Hihi, artig historie da det skal du ha!

Anonym sa...

Ojoj.. det er det morsomaste eg har lest på lenge *gapskratter*

Og berre det å komme på å legge delane i ein kasserolle i badekaret, midt på natta!! ;D

Elisabeth sa...

Bombe..*ler* Det høres hvertfall skummelt nok ut..;)
Godt du fikk tatt livet av den;)

Petunia sa...

Synes jeg ser deg for meg...helt fra du får forstyrrende lyder inn i drømmene dine, til du lusker rundt i hagen på jakt (du burde tatt med kamera) og mens du febrilsk prøver å kutte den rette ledningen. Det burde vært på film -kanskje som reklame for en "merkebutikk av hageredskaper";)
Kan ikke for at jeg må le litt av hele historien. Artig.
Når det gjelder søvnprøblemer, så er ikke det noe særlig å ha. Jeg blir dødstrøtt av allergipillene mine og bruker de minst mulig. Og når jeg må ta dem, så sover jeg som bare det - men reisesyketabeletter kan sikkert gjøre susen de også. Bedre det enn å ty til sterk sovemedisin. det må være siste utvei...men jeg er litt pysete slik. Har litt pilleangst etter en lite hyggelig opplevelse med penicillin. jeg liker ikke en gang å ta vitaminpiller:P