fredag 26. april 2013

“Resteteppe” og litt våropprydding…

_DSC8008-002

Har masse Mor Åse superwash garn liggende og tenkte det skulle bli et restestripeslumreteppe. Perfekt å strikke på når man ser på tv (fotballkamp) og ikke vil sitte å telle. Det er også veldig morsomt å strikke striper for det går liksom så fort.

_DSC7996-002

Er ikke kommet så langt ennå og har tenkt å strikke på dette en stund, sånn innimellom andre prosjekter. Men håper at jeg har fått det såpass stort at det kan varme nedover beina når jeg sitter på terrassen å strikker på det og koser meg med litt vin i sene høstkvelder.

_DSC8030-002

En bytur i sist uke førte meg på Biltema og der fikk jeg hamstret litt av disse plastkassene. Så idag har det vært vårrydding i garnposene. Det var mye å finne i poser rundt i huset, både garn og påbegynte prosjekter. Men nå er det blitt system på det meste, men jeg tenker nok det dukker opp mere etterhvert.

_DSC8036-001

Ute har snøen forsvunnet i rekordfart, for 1,5 uke siden var det over en meter snø her. Ikke noe temperatur å skyte av ennå men med litt klær på kan man nyte vårsola ute. Håper at formen kommer seg såpass at jeg klarer å pusle litt i hagen, den tenger litt stell nå ser jeg. Hva som blir årets hageprosjekt er ennå ikke bestemt, men jeg er inne på tanken å fjerne noen bed. De siste årene har sneglene spist opp alt av planter så det har slettes ikke vært noe koselig å være i hagen. Så det hadde igrunnen vært greit med bare plen, og kanskje en sånn robotplenklipper Smilefjes 

_DSC8016-002

To som koser seg ute i finværet idag Smilefjes med åpen munn

3 kommentarer:

Malys krok sa...

Kjempefint teppe! Nydelige farger! Ser at du har et skikkelig garnlager, så du har litt å ta av.Kjenner flere som har det på denne måten, får aldri nok garn! bl. a. min datter, Kjersti.

Så fint å være ute i sola, for både folk og pus! Så fine de er!
Også her forsvant snøen i full fart og det er deilig! -Margit-

Ruths datter sa...

Teppet ditt er jo kjempefint,og garn har du jo mer enn nok av. god helg til deg

Linda Aasan sa...

Herlig teppe! Jeg donerte mesteparten av restegarnet mitt til SFO nettopp, men har allerede begynt å angre når jeg ser alle de fine teppene folk er i gang med... Deilig med vår og utetid for pusekatter!