torsdag 18. november 2010

Dennis 15 uker på mandag som var

Dennis 15 uker 15.11
~*~
Det var litt av en overgang for oss alle å få en sånn liten villstyring i huset og han lever gost opp til navnet, Dennis. Her er det persiennen på kjøkken som får gjennom gå.
~*~
Her testest balansekunsten og den fungerer helt utmerket.
~*~
Dennis liker godt å kose med Timo men Timo er ikke helt trygg på den lille villbassen ennå. Men det går stort sett greit, eneste gangen Timo fikk nok det var da Dennis sto i matskåla hans, der gikk grensen for rolige Timo. Elles har Dennins vært på telttur i en veske jeg bruker å ha gjestedyner i, veldig morsomt å ligge inni der. Og så har han fått sin andre sprøyte med grunnvaksine og som Dr. T spådde ble han veldig slapp og trett, men etter en dag med hvile er det dobbelt så stor fart.
~*~
Vann er veldig fasinerende og lar eg kranen renne litt så vet jeg hvor jeg har pus den stunden. På søndag fikk han sin første dusj her og han satt fint på krakken mens matmor dusjet han. det er fremdeles veldig morsomt å tippe vannskuler for så å gå i vannet, så det blir anskaffet tippesikre skåler om ikke så lenge i dette huset.
Ellers må vaskemaskin og tørketrommel skjekkes grundig før de settes på for der er det spennende å være.
Det som har vært mest fasinerende å se er hvodan han slår i vannskålen før han drikker. Dette leste jeg om før jeg fikk han og det stammer fra da de var vill og måtte slå opp isen på vannet før de kunne drikke.

3 kommentarer:

Mariann Louise sa...

Herlig han er da:) Alltid koselig med dyr i huset, og kjekt å være med i utviklingen. Det er en koselig tid, og kjekt når de vokser til også:)

Kos dere masse!

Klem..

Kathrine sa...

Så nydelig, og flott! Morro med kattunger:)
Vår katt blir ti år i morgen. Tiden flyr...
Ønsker deg en fin helg:)

Bestemor Drillo sa...

Så fin han er og så fint du skriver om han!
Rart i grunnen at han liker vann??
Ha en fin førjulsdag!
Klem!