søndag 8. september 2013

Lapp på lapp…..

_DSC0254-01

…..og pakke i posten til helga med det som skal bli et stort og antagelig langvarig prosjekt.

_DSC0261-01

Nydelige farger på stoffene og super service fra Desiree’s Lappeteknikk

_DSC0282-01

Og angående farge på stoffene så vasker jeg alltid alt stoff før jeg bruker det, både pga løs farge, som her, og pga krymping.

_DSC0285-01

Idag var jeg så heldig å ha god tøytørk ute i det nydelige høstværet.

_DSC0003-002

Sist helg gjorde jeg ferdig disse som har ligget en stund uten lukkekant. Glemte hempene da jeg sydde på lukkekanten, så det ble en “sy på etterpå” versjon og med en knapp til pynt,

2013.09.01 016-01

En mappe ble det også og gratis mønster til den ligger hos Quiltemagasinet.no. Trykkknapp kommer etterhvertSmilefjes som rekker tunge

Denne er veldig fin hvis man skal i selskap og vil skjule mobilen (husk lydløs) og evt kort. Da kunne man sy den i et stoff som sto til kjolen.

2013.09.06 106-01

Så har jeg vært ute å reist i uken som har gått, sammen med mannen. Han hadde et ærende på Båtmessa i Oslo og jeg var så heldig å få være med. Det ble også litt tid til å se oss rundt i hovedstaden og her er vi i en av stoffbutikkene på Grønland. Det å komme inn her ble rett og slett litt overveldende for meg, men litt stoff kom jeg da ut derfra med (kommer tilbake til det).

2013.08.28 013-01

Ettersom vi hadde bare en ettermiddag, to dager, og en tidlig morgen i Oslo ble det ganske mye gåing for å få sett det viktigste. Men som MEsyk har jeg nå endelig begynt å lære av litt erfaring. Vi bodde på Citybox, som ligger i Prinsens gate og dermed med kort avstand til alt. Veldig bra plass å bo, nytt konsept som kan anbefales på det varmeste. Vi hadde vinduene inn mot bakgården, slik at det var stille om natten, og ikke minst vinduene gikk an å åpne slik at det ble kjørlig om natten. Og vi tok en god pause midt på dagen.

Derfor er formen relativt god (ennå) til å ha vært på reisefot og i hode surrer et av mine nærmeste prosjekter, MITT NYE SYROM Smilefjes med åpen munn

Ny lampe er kommet i taket, hvit maling innkjøp, sybord kommet i hus, rommet er vasket…..så nå er det bare å bli såpass i form igjen at jeg klarer å svinge malekosten.

2013.08.31 013-001

MEn sånn ellers har jeg jo veldig god hjelp til det meste jeg skal gjøre, her representrert ved onkel Felix som rydder i strikkepinnene mine Smilefjes som rekker tunge

6 kommentarer:

Linda Aasan sa...

Hva er det egentlig med katter og kommodeskuffer, tro? Mine spretter også oppi så fort jeg drar ut skuffen noen cm.

Flotte stoffer og lekre farger! Gryteklutene og pungen likte jeg også :)

KJenner også at jeg snart må en tur til byen etter stoffer igjen :) Veldig kjekt med sentralt hotell, vi pleier å bo på Comfort Xpress i Møllergata når vi trenger å overnatte i Oslo. Rommene er knøttesmå, og de serverer ikke frokost, men det er kjempesentralt og billig og de har utsjekk kl 18 på søndager.

Rimkogeren sa...

Tak for din hilsen - Til gengæld tramper katte ikke nye planter ned....
Du er skrap med en symaskine.

Annemor sa...

Ny oppskrift på liten veske kommer alltid bra med.
Katter kan det med "å rydde i skuffer"
Våre er veldig behjelpelige :)
Ha en fin kveld
Mormor

Livets små øyeblikk sa...

For en fantastisk flott katt!!!

Herlige farger på stoffene, slike jeg blir så glad av:) Og klestørk ute på denne tiden på året er ikke vanlig nei men jammen er det deilig - vi har hatt en slik dag i dag vi også.

Ønsker deg ei god ny uke,
Hanne:)

MargaretaG sa...

Vilket fint hantverk du gör och förstår att det är kul att sätta ihop alla dessa tyger och färger om man är intresserad. Själv har jag inte det tålamodet men min mor höll på med sådant en gång i tiden.

Pia sa...

Flott blogg og mye fint arbeid. Det var et flott syrom du har fått! Misunner deg den orden du har :-)