tirsdag 29. oktober 2013

Pakke og prosjekter

 

_DSC1290-001

Pakke i posten….

_DSC1297

… er så morsomt selv om jeg har bestilt den selv og det er ekstra spennende å se hva jeg får som ekstrameter. Og Desiree skuffer aldri, det er alltid noe spennende. Veldig kjekt å kunne bestille den ene dagen og ha pakken i postkassen neste dag.

Kjempegod service og alt for mye kjekt å finne for oss stoffavhengige hos

 Desiree’s Lappeteknikk

_DSC1304

Dette er fra den ene pakken med batikkbiter, fikk fire pakker med forskjellige fargekombinasjoner. Så nå er det bare å hive seg over nye prosjekter, som kanskje er puter eller tepper, eller kanskje begge deler….

_DSC1310

Her er et annet prosjekt som snart er ferdig og skal bli et teppe, et “Teppe som Varmer”

_DSC1313

Det går også fremover med prisesseteppe. Er ikke så veldig glad i å brodere så jeg hadde tenkt å bare applikere noe på det men nå frister det faktisk å følge mønstret og brodere/applikere de små prinsessene. Vi får se…..

_DSC1316_DSC1308

Felix    -    Keyla

Mine to små hjelpere er som vanlig aldri langt unna Smilefjes

_DSC1171-001

Ellers så har vi hatt en smak av vinter, snøen kom og forsvant igjen, og nå regner det. Kveldene ble plutselig veldig lange og mørke når vi stilte klokka og jeg kjenner det er en utfordring å fylle timene med noe lystbetont. Hadde jeg vært frisk så hadde jeg sydd og sydd, men det klarer jeg bare som med alt annet, i små posjoner.

Det blir mye tid brukt på PCen og de mange koslige bloggene som finnes. Er ikke den flinkeste til å legge igjen kommentarer så der skal jeg prøve å bli bedre.

~*~

2 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Hei, hei. Nå er det lenge sia jeg har besøkt bloggen din. Har ikke vært særlig aktiv på bloggfronten på lang tid. Men nå har jeg laga meg en ny blogg, ble lei av bare en ren fotoblogg. Håper du ser innom. Du verden så flink du er med hendene. De teppene blir kjempefine. Har aldri prøvd meg på den slags håndarbeid, men beundrer dere som får det til. Ha det kos :)

Malys krok sa...

Det må jeg si er pretasjons-arbeid! SÅ nøyaktig og flott! Nydelige farger du setter sammen! Synd du ikke er frisk og kan holde på så mye du vil. Håper det bedrer seg. Skal si de pusene dine har det godt! Jeg kjente en gang en Engelsk setter som het Keyla.
Takk for hilsen! -Margit-