søndag 14. februar 2010

Uke 6 i ord og bilder

Nydelige tulipaner som jeg fikk til morsdagen av min kjære sønn:)
~*~
Fastelavensris måtte vi ha til pusene store glede. De elsker disse fjærene og i fjord klarte de å knuse vasen riset sto i, så jeg har funnet frem noe som er mere solid i år.
~*~
Vi kommer oss lite ut på tur for tiden så det var godt å få hjelp til å måke frem terrassen.
Hvis man kler seg godt kan man fint sitte litt ute i solveggen midt på dagen.
~*~
Men litt får jeg gjordt selv om det blir mest inneting, 5 nye kluter, et halvt kaktusskjerf og en pose for å ha tekoppen i når jeg skal på Lappesying, er ukas produksjon. Lagret med kluter begynner å komme seg så kanskje det blir både til julegaver og til julemessen
~*~
Ellers leses det hageblader og lengtes etter vår, og det ble både brownies og hjemmelaget pizza i helgen når sønnen i huset kom hjem. Mia koser seg foran den stasjonære PCen på spisebordet mens guttaboys gjerne tar entur ut nå som det er så mildt. Timo var hos dyrlegen på torsdag og da måtte han få litt trøst å bite på når han kom hjem.
~*~
Og så må jeg vise noen bilder av en kar vi traff forrige uke på torsdagsklubben (NKS).
Egon heter han og var tre mnd gammel.
Tror gamle Timo på 8 år fikk litt sjokk over denne lille villmannen.
Overmot til tusen hadde den lille da han prøvde å dra Timo etter halen, Timo bare reiste seg å gikk med den lille hengende på slep etter seg.
Det hele endte med at Timo fikk søke nødhavn i sofaen (Valbord gav han lov)
og den lille sovna så søtt i et fang.
~*~
Ønsker alle mine bloggvenner, facebookvenner, syvenner, strikkevenner, dyrevenner, vinvenner og livevenner en riktig fin uke!!!!!
Og hvis eg har noen uvenner så ønsker jeg jammen dem også en fin uke:))

3 kommentarer:

Berit T sa...

Nydelig bukett du har fått.
Og vinteren har godt tak hos deg også. Tror jeg også skal måke frem terassen, for som du sier så kan en fint sitte i solveggen midt på dagen.
En herlig liten krabat du har hat på besøke. De tåler ikke så mye de som har noen år på baken før de får nok... Iallefall er det slik her. Laika kan ture galmann med datteren min sin hund, for de er like sprø og lekne begge to når de først får være sammen. Vår Laike er snart 8 år og Charlie 4.

Det var da veldig mye garn du hadde brukt. Jeg har igjen av mitt nøste. Det var 100 gr, var dine også det??

Ønsker deg og en fin ny uke.

De 4 årstidene sa...

Du har alltid så flotte bilder !!!
Har kikket litt på de klutene dine, de er flotte da! Hvilket garn bruker du?

Her kan man også sitte ute litt i solen, men må vel passe seg litt. Deilig å være ute i frisk luft etter all den kulden som har vært :-) Ønsker deg en fin uke!

Bestemor Drillo sa...

Ja Villmenner kjenner jeg til om dagen ! Casper biter og eter på alt han ser ! Har begynt å få han til å forstå at sofaen ikke er til å ete!
Men de er nå herlige da!!
Skjønner Timo godt jeg, det beste er å overse disse terroristene!!!!
Klem fra Casper og bestemor!