torsdag 3. februar 2011

Blå, blad og gave:)

page2011.02.03.001.

Det Blå prosjektet har tatt veldig lang tid men så ble det mye større enn eg hadde trodd. Og så har eg jo gjordt litt annet inn i mellom, men nå nærmer det seg snart ferdig og eg gleder meg til å vise frem det endelige resultatet. Neste helg er det syhelg og da håper jeg å komme i mål med dette.

Det eg har lært under dette prosjektet er å legge ut bitene på et laken. Så når man har funnet mønstret man vil ha fester man bitene til lakenet med nåler. Da kan man rulle sammen teppet og flytte på det før man er ferdig med å sy det sammen.

~*~

page2011.02.03.002.

Ifjord sa eg opp Quiltemagasinet, uten at eg helt vet hvorfor for det er et flott blad. Så nå angret eg meg og bestilte alle bladene eg ikke hadde. Heldigvis hadde de alle og eg fikk en skikkelig kosepakke i posten her om dagen. Linselusa er som vanlig ikke langt unna når noe skal foreviges, som dere ser :-)

~*~

2011.02.03 253-01

Så fikk eg en kjekk og veldig nyttig gave fra en av Lappekjerringene, et målebånd med både cm og inch. Eg sliter med å se for meg hvor store ting er målt i inch så dette blir flittig brukt til omregning.

~*~

1 kommentar:

Asbjørg sa...

Litt av et syprosjekt der,kjempeflott!
Kul katt!
God natt!!