onsdag 9. februar 2011

Mens vi venter på sommeren……

page001

…prover vi å nyte vinteren og koser oss ute når vi kan. Innimellom snøbygene skinner solen av og til, og da kommer påskestemningen. Men selv om vi bare har februar og hagen er dekket av et kvitt teppe så surrer tanker og planer for årets hagesesong. Kanskje blir det grønnsakshage i år….

page002

Gjengen er stort sett inne på vinteren men med en gang solen kommer frem en liten stund våkner også de til liv og hagen blir lekeplass igjen. Timo er den som er mest glad i snøen og nysnø er fantastisk å rulle seg i.

 page003

Dennis har nettopp begynt å være ute og får ennå ikke gå avgårde på egen hånd. Men det er veldig spennende å utforske det som er utenfor, selv om den nye snøen var litt ekkel å tråkke i. Hver labb måtte nøye ristes etter å ha trådd ned. 

3 kommentarer:

Petrine sa...

Så herlig ! Han var då ekstra skjønn den vesle Dennis. Ja, det skal visst vere deilig å rulle seg i snøen, seiest det, iallefall om ein er hund :)

God onsdagskveld og klem frå meg :)

Anne-Berit sa...

Koseligr bilder fra deg.De har det trivelig i snøen,alle de fine dyrene dine.Var veldig godt å se sola i dag.Det går mot lysere tider:)

Marita sa...

Dennis er vakker! Morsomt å følge med på alle dyrene dine, de er skjønne alle sammen.
Nydelig vinterbilde øverst (himmelsk)