torsdag 10. juni 2010

Tur og endelig litt Grønn glede i hagen:)

Dagen starta med ein tur til Refsneset for å sjå MS Kong Harald dra forbi på sin veg sørover. Det var heilt nydelig ved havet idag, ikke den heilt store varmen men sola skinte ihvertfall. Timo fant selvfølgelig eit eller annet illeluktende som han rullet seg i, så nå er det starks bading på gang.
~*~

Ellers begynner det endeleg å gro litt i hagen, så nå blir det vel litt hageblogging. De som har greie på det sier vi ligge tre veker etter det som brukar å være normalt. Og det stemmer nok når eg ser på bilda frå ifjord.
~*~

Og som du ser Kathrine så ligge trålkula her å vente på deg. Det var kjekt å høre at dere likte dere så godt her nord at det blir ny nordnorges tur på dere:)
~*~
Plenen trenge nok enno litt tid på å komme seg, men det gjer den ettekvart. Det positive er at eg har ikke mose i det heile, litt løvetann men de e lett å hanskes med. Verre er det med skvallerkålen er har i enden av hagen, det blir nok litt av ein jobb å få kontroll på den og laget bedene ferdig.
~*~

5 kommentarer:

Mariann Louise sa...

Så flotte naturbilder!

Jammen har du mye pent å titte på rundt deg:) Og det er jo noe helt eget med sjø, herlig både med lukt og syn!

Klem fra Mariann..

Kathrine sa...

Å, ja! Den flotte trålkula:) Den har jeg ikke glemt, vet du.
Vi satser på litt bedre plass i bilen denne gangen, og håper endelig jeg kan hente den. Glær mæ:-)
Flotte sommerbilder, selv om temperaturen ikke her helt sommerlig.
Vi ligger etter noen uker vi og. Ikke en roseknopp å se enda, og det er litt rart. Men det kommer nok.
Ha en fin fin helg. Klem:)

Anne-Berit sa...

Nydelige Nesnabilder,og fra den fine hagen din.Jeg har vært usedvanlig lite på bloggene i det siste,går litt opp og ned det der.Håpa på finvær i helga,så vi kan ta oss en Nesnatur,lenge sia no.Ha ei fin helg.Klem fra Anne-Berit:)

Anne sa...

Samme ståa her og det ja, vi henger nok litt etter i tid vi også, men løvetannen, den har jammen kommet for fullt nå gitt, og min jobb blir nok å ta meg av den i morgen tenker jeg :-)

Anonym sa...

Aber argumentiere ich, dass entweder Match-Methode, schmuck thomas sabo die Partner sollten die Integration zwischen kulturellen thomas sabo glaube liebe hoffnung Ressourcen zu betonen, nach dem Markt und ihre jeweiligen Vorteile, entwickelte eine bestimmte thomas sabo shop geografische Gebiete oder Kundengruppen, den Vorteil der thomas sabo charm Kulturphilosophie andpandora Schmuck psychologischen Vorteil des Geistes angebote thomas sabo der Pandora Unternehmen Kultur. Regionale Kultur, der nationalen Kultur anhänger thomas sabo und der westlichen Kultur, die Kombination der traditionellen schmuck thomas sabo ketten Kultur, mit der modernen klassischen Kultur, thomas sabo schmuck Unternehmenskultur, kulturellen Bereich, etc., thomas sabo ohrringe abschattende Kombination aus neuen Kapazitäten und Pandora braeletproduct thomas sabo schmuck günstig Entwicklung kombiniert.