tirsdag 28. juli 2009

Dagen i dag.....


....gikk fra pøsende regnvær til sol. Det var deilig å våkne av middagshvilen og se solen skinne igjen. Hvor lenge det varer gjenstår å se men vi får nyte de stunder hun er her.
-
Ellers nyter eg fine farger hos de som har tatt Moseplassen sin utfordring i Aksjon mot regnværssyke og masse fine bilder på Monica's SundayChallenge. Hvis du ikke er med så er det aldri for sent.
-
Hagen gror godt i regnet, må vel bare innrømme at vi trengte regnet, etter lang tids tørke. Gresset er langt og ugresset blomstrer, men det kommer dager for å ta det også.
-
Vi er nesten blitt stammgjester hos dr. Trygve og idag var vi der igjen (og i morra skal Karo få sprøyte). Denne gangen med urinprøve fra Timo, som har urinveisinfeksjon. Så på det som litt av en utfordring å få tatt den prøven men det gikk over all forventning. Hadde mange rare løsninger på problemet men endte opp med noe så enkelt som en plastkopp.
-
Et annet problem er disse tennene deres. Pusser dere som har dyr tennene deres?
Eg trodde tenne skulle holde seg fine når de bare fikk tørrmat men det gjør det vist ikke. Eg bare ser ikke for meg at folk før i tiden pusset tenne på dyrene sine. Eller tar eg feil.......
-
Vel, da har eg fått med meg Grønn glede og e egentlig klar for å ta kveld.
Ha en god kveld alle sammen!

6 kommentarer:

Guro sa...

Heldige du, som våknet opp til sol! Jeg satt inne på jobb i solen i hele dag - og da jeg kom hjem, begynte det å regne...

Vi pusser ikke tennene på dyra våre...burde vel sikkert ha gjort det, men så sier de at om du ikke gjør det hver dag, så har det ingen effekt...huffameg. Tar dem med til dyrlegen som fjerner tannsten en gang i året, da - håper egentlig det holder!

Monica sa...

Hehe, omtrent som vi har hatt det her i dag :) Solen kom ---- og forsvant! ifølge Yr.no kommer den ikke tilbake på en stund heller, dessverre.....
Vi pusser tennene på hunden vår jevnlig. Ikke hver dag - dyrelegen sa det ikke var nødvendig. Så vi har valgt å gjøre som vi har fått beskjed om - da har vi noen å skylde på vettu :)) hehe
Forresten - veldig artig det bildet du har laget til :)))

Anne-Sophie sa...

Trenger regn, vettu. ;-)
Pusse tennene på dyrene... gjorde det på hundene mine da jeg hadde det. Har katt nå og må nok tilstå at det har jeg aldri gjort.
Kattelivet er annerledes nå enn tidligere. Ler! Kan ikke huske at mine foreldre pusset tennene på våre katter.
Takk for hyggelig besøk på bloggen min!

AnneKa sa...

Tusen takk for hyggelige svar. Tror eg skal ut å kjøpe fire små myke tannbøster i morgen og gjøre en begynnelse. Viktigst med Karo men eg får begynne på de andre også. Tenk å pusse tenner på fire dyr hver kveld, det blir litt av en utfordring. Lurer på om de liker samme tannkremen som meg eller.....Ser den ene pusen har tannstein og den er bare tre år, så pusene må også være med på dette. Puss puss så får du em suss, nei jeg mente godbit....

Guro sa...

Hunder skal ikke ha samme tannkremen :) Det har noe med enzymer og fluor eller noe slikt å gjøre. Dyra kan jo ikke spytte ut igjen tannkremen, så den må være trygg å spise. Man får kjøpt tannkremer med smaker som appellerer til hunder og katter - jeg har en i skapet. Kanskje jeg skal gjøre et nytt forsøk på å følge opp dette? :)

AnneKa sa...

Det har holdt med å fjerne tannstein en gang i året, tidligere, men ikke nå lengre. Så hadde eg begynt å pusse i fjord hadde eg kanskje ungått litt av tannproblemene til Karo. Det er bare ca 5 uker siden han fikk renset munnen og på mandag renset vi igjen. Det blir nok litt av en baluba å begynne å pusse men alt er bedre enn ingenting. Skal få dr. Trygve til å ta med tannkrem fra dyreklinikken.