torsdag 2. juli 2009

Soveplasser

Hos meg sover alle dyrene inne på natten og da tenker eg spesielt på pusene. Klokken 22.30 kommer de å skal inn.

Mia sover i stoler i stua eller på sybordet mitt, hun liker seg også på badet og hvis døra har stått oppe er hun ofte å finne i en haug med håndklær på morran. Inatt så hun sitt snitt til å sove på gjestesenga, en hel seng helt for seg selv, mmmm det likte hun nok.Mattis har ingen fast soveplass men i natt sov han på kontorstolen min. Den er ganske populær.
Det hender han ligger i min seng men ofte er eg for urolig og han går da litt fornærmet å legger seg med wowene under trappa. Det hender også eg finner han i vasken på badet.


Folk ser ofte rart på meg når eg sier eg har wowene under trappa. Kanskje ser de for seg en lukket trapp med et skap under, men slik er det altså ikke. De har et skikkelig godt åpent rom under der med grind foran og akkurat nå kjørligste plassen i huset. Det er for deres egen sikkerthet når eg ikke er her. Karo kan til tider være veldig oppfinnsom. Tror også de føler seg trygge der når eg er borte. Da vi bodde på Sandnes hadde eg et stort nettingbur som de var i da eg ikke var hjemme, tror slike rutiner skaper trygghet.

2 kommentarer:

Viviana sa...

beautifull animals...
although I didnt understand one word...but its ok.

Anne-Berit sa...

Helt enig med deg i at bur eller et trygt inngjerdet sovested er det rette for hundene.Der er de trygge og vi kan være trygge for dem.Titti har et stort bur i gangen nede som hun ligger i hvis vi er borte,og et stort bur som hun ligger i om natta,det står på soverommet vårt.Koselige bilder av dyrene dine.