søndag 20. april 2008

Dagbok


Idag, da eg endelig klarte å karre meg ut av sengen, trodde eg det var en viss kar som drev ap med meg. Det kom et høyt "Nei, nå må du pinadø gi deg", da eg kikket ut. Etter dagen igår og værvarslet tidligere i uka, SKULLE DET IKKE VÆRE SNØ IDAG. Men det var det, våt ekkel kald ufyselig snø. Det gikk fort over i regn, så snøen er borte nå. Rakingen og lukingen sitter i kroppen idag, så kanskje hvis eg skal velge :-) å se positivt på det, så var ikke regnet idag så galt at det ikke var godt for noe. For eg hadde jo store planer for dagen idag, men nå ble det hvile på hviledagen, så kanskje eg heller klare å pusle med litt i morgen.
Pappa hadde hatt hjerteflimmer, igjen, inatt. Men det var bedre nå og han satt oppe da eg var innom istad. Det er synd han skal plages med det flimmeret. Men nå satt han å planla sommerens bussturer, det var to femdagerturer han kunne tenke seg.. Eg sier at han bare skal dra på tur, det nytter ikke sitte å vente på at noe kan skje.
Igår da alle var i hagen rundt her, begynte vi å snakke om maling. Det er tre like tomannsboliger på rekke her, med forskjellig farge. De i midten skal male sin hvit, og eg ytret ønske om det samme. Min nabo skulle tenke på det, så det skal bli spennende å høre hva hun finner ut. Tror disse husene hadde vært kjempefine hvite. Så eg krysser fingre for at det blir slik. Da har eg ihverfall jobb til han ungdommen min som skal bo hjemme i sommer. Han kommer forresten hjem om ti dager, så han får en lang ferie før skolen begynner igjen til høsten. Dvs mye tid til å hjelpe meg i hagen.

3 kommentarer:

Mosefruen sa...

uffda, er det snø hos deg!
Her er det barfotvær... Men godværet ditt kommer vel tilbake tenker jeg :D

Bente sa...

Takk for kommentar. Ja det ligger mye arbeid bak hagen min, men hva gjør vel det når en elsker å pusle med det. Ser dere fikk snø i dag. Her er det strålende solskinn om dagan, men kaldt om natta. Så tross snøfallet deres i dag, ser jeg at våren har kommet lenger enn her. Veldig morsomt å se på bildene dine. Du er en dyktig fotograf.

Ida sa...

Håper søndagen ble fin, uansett vær og at du fikk slappet av. Ønsker deg ei fin ny uke (uten snø ;)! :)