søndag 27. april 2008

HagerapportFoto 1. Fase 1 er nå så og si ferdig.
Skal antagelig ha litt flere steiner oppi bedet men det er slik som kan komme etterhvert som eg planter. Hagelaget har staudesalg i mai en gang, og i år kan eg handle litt ettersom eg har ferdig plass å sette dem.
Er meget førnøyd med fremdriften og har hatt to gode dager i hagen, så gode at eg har stupt i seng om kvelden og ikke klart å blogge :-)
.
Foto 2. Karo, kongen av det nye bedet.
Det var vist veldig interessant med nytt bed. Så alle fire dyrene har vært å gått frem og tilbake oppi det. Og steinen i midten har det vært rift om å sitte på. Antagelig er den varm og god. Igår satt Karo så lenge oppi hjørnet at eg måtte bort å se om han var dårlig, men han bare koste seg.
.
Idag er det overskyet og 10 gr. Vi har bare hatt 6-7 gr i skyggen de siste dagene så det merkes at tempen kryper oppover. Eg har fått priklet planter og det spirer og gror på gjesterommet.
I MORGEN KOMMER DRIVHUSET MITT. Hipp hipp hurra......................
Eg tok pengene eg hadde på bok og bestillte meg drivhus. Hvorfor ikke, når dette er min store lidenskap. Det er 5 kvm men stort nok for meg, størrelsen må jo stå litt i stil med hagen som ikke er allverden stor. Gleder meg veldig til å få tatt det i bruk.
I første omgang setter eg det på terrassen her ved huset, til eg får opparbeid og laget en skikkelig plass til det nederst i hagen.

4 kommentarer:

Anniken sa...

Så kjempefint bed du har fått til! Her må du vise flere bilder når det er fullt av planter:) Så smart funnet på altså, skal det være noe spesielt i midten?

Har skikkelig lyst på å styre i hagen selv også etter å ha sittet og bladd i "Den store hageboken" i dag. Skikkelig masse inspirasjon og informasjon som dekker det meste om hageplanlegging og, altmulig egentlig:) Gratulerer med drivhus!

Ida sa...

Bra jobba! :)
Karo troner flott på "haugen" der.
Så spennende med drivhus da. Jeg har ett her, og det er til stor glede! Da får vel plantene flytte fra gjesterommet til drivhus, i løpet av kort tid da.
Lykke til med montering og ei god uke til deg. :)

Hanne sa...

Dette ser så flott ut. jammen har du jobbet på! Jeg skjønner godt at du gleder deg til drivhuset kommer, der får du nok mange kjekke stunder. Ha en fin uke.

Bente sa...

Dette blir veldig bra ja. Skal du ha høye stauder eller steinbed stauder der. Det er pent med oppbygde bed midt på plenen. Ei artig årstid nå, hvor en kan jobbe hele døgnet uten å merke at en er sliten. nå er det endelig snøfritt, og våren er kommet skikkelig i gang på Oppdal også.