mandag 21. april 2008

Hage


Har jobbet litt på det nye bedet idag, litt nå og litt da så blir det nok ferdig endag. Som dere ser ble jobben inspisert av pusene etterpå. Meningen er å ha stein rundt og fylle på jord slik at det kommer litt opp fra plenen. På den flate steinen i midten skal det stå krukker og fine små steiner eg har samlet. Jorden er leirete og våt, så det er en skikkelig grisejobb.

Her på siden av huset skal det bli grønt med tid og stunder. Samler flate steiner til gangvei som skal gå fra gårdsrommet og inn i hagen. Komposten skal flyttes til nederst i hagen, men det trenger eg hjelp til. Det er ingen varme ute, så eg har fyrt i ovnen idag og vært inne å varmet meg opp innimellom. Etter som eg har lengre pauser enn arbeidsøkter blir eg fort kald :-)
Men det er deilig å være ute så lenge det ikke regner.

3 kommentarer:

Hanne sa...

Det er en drøy jobb å lage nye bed, mange tunge løft. Men jammen kommer det til å bli fint, nydelig steinkant, og flott størrelse på bedet. Koser meg selv mye ute i hagen, vi er så heldig å ha sol å varme, så på solplassen er det varmt og deilig. Ha en god uke.

Ida sa...

Her går dagene med til hagearbeid osv. også.
Med noen velfortjente pauser innimellom.
Det blir nok veldig fint i bedene dine, når de fylles med blomster ja. Og det er alltid gøy med noe nytt. Har alltid en masse idèer jeg.... Ikke alle blir realisert da.... ;)Hehe.
Ønsker deg en fin dag.

Massagem sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Massagem, I hope you enjoy. The address is http://massagem-brasil.blogspot.com. A hug.