lørdag 19. april 2008

En deilig dag


Solen skinner, Dverg syrin, Peonspirer

Det var deilig å våkne opp til solskinn idag. Og når formen attpåtil var slik at eg klarte å gå ut å jobbe litt, ja da var dagen perfekt. Eg har raket plen og stelt i bed, så nå ser det så mye bedre ut. Det var frost i natt og i skyggen tok det lang tid for det tinte, så ingen temperatur å skryte av. Måtte fyre i ovnen når eg kom inn for lårene var iskalde.
Dyrene har hatt en flott dag ute, de også. Pusene brukte jordbærpyramiden/grønnsakskassene til klatrestativ, og lekte lenge der. Det var mange spennende lukter som kom frem da eg hadde raket, så de snuste og koste seg. Nå ligger de strødd rundt meg her, og sover som noen steiner. Om ikke lenge gjør nok også eg det. Så er det bare å håpe på det samme været i morgen, og en like deilig dag.
.

5 kommentarer:

Marie sa...

Ser at du har hatt ein herleg dag ute. Eg har også jobba i hagen i dag og i går. Eg er heilt lemster i kveld. Håpar me får ha dette fine veret ei stund framover.

God søndag :)

Anonym sa...

Hei! Takk for kommentar. For en flott blogg du har. Nydelige bilder og fin hage. Heldig dere som kan starte hagesesongen allerede. Her er det masse snø ennå. Ser du har noe samme blanding dyr som meg, to hunder og to katter.
Gudeblom er en staude ja. Den kommer tidlig og blomstrer tidlig. Den er nydelig, og står en god stund i blomst. Bladene visner litt på sommeren, og da gjør den ikke noe ut av seg. Jeg har derfor plantet Hosta ved siden av som kan dekke over. En verdifull plante å ha.

Nunne sa...

Her kan jeg ikke huske å ha vært før....innom hos deg? Men kanskje? Husken min er ikke så god. Traff deg hos Marie, henne er jeg ofte innom!
Du må ikke fortvile, litt nysnø er bare susen for marka, det sier alle bønder! ;) som om du og jeg er bønder?? haha...
Vi får bare vente, våren er i anmarsj. Ha en fin søndags ettermiddag! Klem fra Nunne...

FO - 2 sa...

Ja. Det er ett strålende vær her på Sotra også for tiden. :)
Jeg jobbet i hagen i hele går.
Priklet små spirer og rydda i hagen.
Det er bra at du er i form innimellom til slikt arbeid. Forsto ut fra den ene kommentaren til Marie at du har ME?
Du får nyte med alle sanser de dagene du ikke klarer å jobbe så mye. Noen steg opp en trapp kan vel røyne på osv. enkelte dager.
Jeg har selv fibromyalgi, slitasjegikt i mange ledd og en annen kronisk, hormonell sykdom, så jeg har hatt mine perioder på sofaen....
Det er iallefall fint å ha forståelsesfulle mennesker rundt seg når man er kronisk syk.
Kos deg masse nå i våren, ta i ett tak når du klarer det og glem dårlig samvittighet om du ikke klarer.

Anonym sa...

Aber argumentiere ich, dass entweder Match-Methode, schmuck thomas sabo die Partner sollten die Integration zwischen kulturellen thomas sabo glaube liebe hoffnung Ressourcen zu betonen, nach dem Markt und ihre jeweiligen Vorteile, entwickelte eine bestimmte thomas sabo shop geografische Gebiete oder Kundengruppen, den Vorteil der thomas sabo charm Kulturphilosophie andpandora Schmuck psychologischen Vorteil des Geistes angebote thomas sabo der Pandora Unternehmen Kultur. Regionale Kultur, der nationalen Kultur anhänger thomas sabo und der westlichen Kultur, die Kombination der traditionellen schmuck thomas sabo ketten Kultur, mit der modernen klassischen Kultur, thomas sabo schmuck Unternehmenskultur, kulturellen Bereich, etc., thomas sabo ohrringe abschattende Kombination aus neuen Kapazitäten und Pandora braeletproduct thomas sabo schmuck günstig Entwicklung kombiniert.