lørdag 8. august 2009

Live bloggbesøk :))))

Vi, meg og dyrene, lå her sånn i halvsvime av varme (25 gr) og middag da det dinger på døren. På trappa står det en blid dame å smiler, "kjenner du meg igjen".
Klart eg gjør!!, eg ser henne og wowene hennes nesten hver dag og eg hadde akkurat vært på bloggene hennes å lagt igjen noen kommentarer.

Det var Anne-Berit fra "Anne-Berit's fotoblogg" og "Titti og Frida's blogg" som stakk innom. Du snakker om kjekk overraskelse :)), eg smiler ennå fra øre til øre.
Eg fikk også hilse på mannen hennes og selvfølgelig Titti og Frida. Frida var bitteliten og så nydelig som bare valper kan være. Titti var også en helt skjønn jente med verdens deiligste pels.

De hadde tatt campingvogna og tatt inn på campingen her i håp om litt svalere temp og kanskje noen vindpust her ute på kysten. Men med 25 gr og totalt vindstille har vi det ganske varmt her og, deilig vær for å ikke gjøre noenting som helst i. Det er sånn "baresitteånytevær".

Utrolig nok kom eg ikke på fotoapparatet før de kjørte bortover veien, men hva gjør vel det når dere kan ta en titt innom Anne-Berit's blogger å se, både hennes kjempefine fotoblogg og "Titti og Frida's blogg.

Takk for besøket, Anne-Berit, stikk gjerne innom igjen!!!!

3 kommentarer:

Eva Cathrin sa...

For en morsom opplevelse:)))
ha en fin kveld i nord:))

Solveig sa...

Så gøy å få et så koselig og overraskende besøk! Ja, det er virkelig godt miljø her i denne typen bloggeland! Så mange spennende folk å bli kjent med :-)

Ønsker deg en flott søndag!

Klem fra Solveig

Anne-Berit sa...

Hei igjen,kos at du ikke ble helt vettaskremt da jeg stakk innom.Syns det var veldig kjekt å treffe deg også live,og du var akkurat sånn som jeg visste du ville være,blid og trivelig.Og så de skjønne firbeinte du har da,både hundene,og den pusen som var hjemme.Nå håper jeg du tar turen oppom meg når du er på Mo,så vi får skravla litt meir.
Litt av et regnvær vi fikk i natt foresten,bøtta ned,men det var deilig å få avkjølt lufta litt.Vi er nettopp kommet heim,her var det sol helt til nå nettopp,men det har regna her også.Nå kommer sola tilbake,og det er 23 grader,så vi fryser ikke.
Ha en fortsatt fin søndag,kos deg i den fine hagen din.Klem herfra!