søndag 2. august 2009

SundayChallenge uke 31


Som dere ser i innlegget under dette var vi på tur oppi Nesnalia på fredag. Turen begynte i ganske tett bladskog og vi hørte ganske snart veldig høy rauting. En grov dyrestemme som sa MØØØ.
Har hatt to litt ekle erfaringer med kyr tidligere, den ene gangen havnet vi i en flokk ungkyr som sparket og hoppet som noen galne. Vi var mellom kyrne og et vann, og eg var helt klar til bare å hoppe på vannet men det gikk godt. En annen gang fikk vi en hel flokk med voksne kyr springende etter oss. Noen påsto at det var pga hundene eg hadde med, men ikke vet eg. Ble ihvertfall passe livredd.
Så rautingen oppi lia gjorde meg veldig skeptisk og eg som hadde Timo med. Vi undret oss om det kunne være en ku eller en hel flokk, kalver eller kanskje en diger okse. Men vi gikk videre og passerte porten (må bare innrømme at eg sendte søstra mi foran, og Timo og jeg holdt oss bak). Så fikk vi se hva som laget denne grove MØØØØlyden, EN SAU.....
Og sånn som den Møet, har aldri hørt noe lignende. Heldigvis kom det et par turgåere nedover mens vi sto der å kikket på sauen og de hadde trodd det samme som oss, at lyden kom fra en ku.
Er sikker på at den sauen må ha en alvorlig talefeil for når vi gikk så forandret lyden seg mer til BØØøøøø.......men noe BÆæææææ hørte ikke vi :-)
Bli med på SundayChallenge du også!!!!!!!!!!!!!!!

6 kommentarer:

Lavynnia sa...

haha, elsket denne historien din! :D Stakkars sauen, den trenger kanskje å gå til en talepedagog? hihi

:D

Kram!

Monica sa...

hahahahahaha, det var jammen en bra historie :))))
Logoped for sauen - stakkars! Tenk når han prøver å kalle på flokken sin, så stikker de fordi de tror kyrne kommer....
Flotte bilder - i bildet :))))

Line sa...

He he, dette vart dagens beste latterbombe:0)
stakkars sauen, han må kanskje på kurs blant sine eigne for å lære sauespråket;9)

Petunia sa...

Hehe! Kjempemorsom!! Fikk meg til å glise fra øre til øre nå og det gjør godt å legge seg med et smil om munnen. God natt!!!

ASSA sa...

Ja dette var en (møe) morsom historie.
Om ordet inni klammen kommer av at jeg har vært et par dager har vært sammen med noen dansker eller påvirket av din fortelling eller talefeil.. aner ikke jeg!

Ha ei flott uke!

Camilla :) sa...

Stakkars sau, men godt at det ikke var en flokk kyr! ;)